widget


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, 27 January 2012

[2]kEsUkAaN..(o.0)

Assalamualaikumm...
entry hari neh pasal apa yg isma suka...mmg bnyak sgt yg isma suka..setelah di shortform kan...neh la hasil2nya...

1.laksa makkkkkkkk(meroyan!!!)

                                  percayakah anda saya mampu menghabehkan 5 mangkuk laksa ..


2. milo....slurrppp...yummy...hehe


                                              law xdpt seharian..aku dah mcm kucing ilang anak!!








3. skirt...ladiess ke??


                                             serius aku dah jatuh chenta ngn gaya cengini..




4.make up...grrr..















                                                                                       btw neh sentuhan kakak saya sendiri ismaniza fahida




5. mengurat hubby saya..ahakss


                                         perigi cari timba??biar la..hensem pa timba sayee..haha








 6.spek mata baruuuuu saye..hehe




                                                                  amacam??hehe



malas la nak memikio...t akan di hap-tu-det oke...ngee...see ya...

Thursday, 26 January 2012

[1]-manusia kesayangan saya..^^v

1.first of all..pn.fatimah &en.ismail an...hehe

                                                           tima kaseh daun keladi mak & abah

2.dara pingitan..awww..
 
                                              neh la manusia yg sentiasa ada & xpenah kecewakan saya
                                                    p/s:-pic k.long xdk sbb saya xdak stok..tp dya jgk kesayangan saya

 3.of course la diri saya..:)
 
                                                         CIK NOR ISMASYAZANA ISMAIL

4.manusia seterusnya adalah imam saya..insyaALLAH..^^

                                                                   kekuatanku(maksud nama dya)

5.kekasih gelap saya..B)

                                                 cik2 missi neh la kekasih gelap saya kt sg.buloh

                                          neh plak kekasih gelap saya kt kampung indah permai saya(o.0)


of course la ada banyak lagi manusia yg wujud kat hati neh...maaf law x de dlm neh tp awoks2 suma ada dalam hati saya..^^v

Wednesday, 25 January 2012

trying all my best to be myself...

ASSALAMUALAIKUM....ngeee
....penah x korangg asa korang dah kehilangn sebahagian  dri korang..urmmm,,unfortunately...isma dah asa skrg..kdg2 tertnya jugak..'eh,bila masa aku bubah'..tiba2 ja dah jd mnusia laen..aigoo~ nak blek diri yg dulu...bleh kita putarkan masa x..??
  apa bleh wt...grow up girll....awok dah 2wentee dahh...xleh dah nak depends kt owg laenn..awok kena urus hidop awok dah mulai skrg..no more ben 10..barbie..dragon ball except boboi boy..ngee3....pyh2...way to goo nurse!!chaiyokkk..aja2 fightin....(wuaaaa.wuaaaa..wuaaa)