widget


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, 26 December 2011

bila dah butha IT,,,(0,o)

arrrrrrrrrrrggggggggggggghhhhhhhhh(ok,,fine,,aku meroyan sebentar),,,,urmm,,,aku ada benda nak cita kit neh,,,adoiyai,mmg azab la law dah butha IT neh kan,,haishh,,,,gara2 nak men enset cggih yang siap berWLAN bagai kunun2nya,,,aku dah silap post bnda ngarut kat fb sseorg,,xka meroyan nmanya tu,,(agak2  dah mcm beliau2di zoo x)huhu,,,malu weh malu,,,,tu ja,,kbai(*,*)huhu

~abaikanluahanperasaanneh~

notification!!!
-abaikan incik koma(,)yg berhimpun di screen anda,,,ini adalah disebabkan incik nokhtah yg tinggal sebelah umah incik koma(,) telah sodakallahulazim,,,jadik,,,terpaksa lah aku pakai , untok gnti kan nokhtah,,,

xoxo
sweet_eisma,,